STRONA KLASOWA Strona Główna STRONA KLASOWA
Znajdujesz się na stronie klasy Języka Japońskiego

Irasshai masu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  PortalPortal

Poprzedni temat «» Następny temat
Ostatnie zajecia
Autor Wiadomość
kaŚka 

Wysłany: 2009-06-03, 21:21   

mysle ze z zestawem i zmieszczeniem sie w kwocie podanej przez Rafala nie bedzie zadnych problemow, z tego co sie orientuje "duze" zestawy kosztuja kolo 60-70 zl a te bardziej "wymyslne" sa drozsze. Tylko jak sie na to zdecydujemy to chyba jednak z altusa bo kumpel z ktorym sie kontaktowalam oswiecil mnie ze w ofercie nie maja sushi z dostawa - w gre wchodzi taksa czyli jakas 4krotnosc wartosci sushi :P (trasa tychy-katowice) co sie nie opyla. Jesli sie kazdy zgadza na sushi to ja moge skoczyc przed zajeciami do altusa i kupic. Mozna faktycznie zrobic taka luzniejsza lekcje - kaligrafia, sushi tak jak Sonia napisala. Nie mowmy nic sensei`owi bedzie niespodzianka :D ;) :p

kaŚka 

Wysłany: 2009-06-04, 15:52   

Uwaga male glosowanko – musimy wybrac który zestaw sushi chcemy tutaj sa linki do obydwóch proszę się wypowiedziec . ZNalazlysmy z Sonia bar który oferuje sushi z dostawa wie chyba skorzystamy z tej formy zamowienia. O ile nadal obstajemy przy takiej formie ostatnich zajec ;)
http://www.sushiumami.com...categories&id=2 – zestaw za 100zl
http://www.sushiumami.com...categories&id=1 – zestaw za 65zl

Pitaa 

Wysłany: 2009-06-04, 15:58   

mnie jest ganz pomada, które sushi

przyniose zestaw do kali

seba 

Wysłany: 2009-06-04, 16:27   

yyy.... jestem jestem. No wiec jesli chodzi o mnie to jestem elastyczny ale jak by ktos chcial wiedziec co o wszystkim mysli seba to juz gadam: a więc zrzuta na sushi za stówke co by kazdy mogł sprobowac tego i owego. Co do samych zajęć to jedni jedzą ryby a drudzy maluja.... proste :D przede wszystkim chodzi o to, zeby senseiowi wybic z głowy jakies przepytywanie bo i po co jak kazdy z nas zdał :p, zeby lekcja byla luzna, no i jak bedzie ochota to pojscie gdzie kolwiek... chodzi o swoista, normalna integracje :D
Co do miejsca to wolałbym normalną knajpe a nie meliniarskie klimaty, także Kasia ja Cie prosze, nie zaden Rawa PUb, który mijasz po drodze z zajęć ;), bardziej juz własnie kredens... to bardziej pasuje, ale ja sie nie znam na katowickich knajpkach. Jak bedzie nam sie chcialo to sie cos wymysli, nikt nikogo nie zmusza.

Shonia 

Wysłany: 2009-06-04, 17:00   

Czyli tak: decyzja jak na razie padła na zestawie za 100 zł
Muszę się jeszcze skontaktować z P. Jerzym i będzie gitara - bo tak wszyscy (nasi drodzy członkowie grupy) zdeklarowali się wspomóc powyższy pomysł ;D
cool

Rafał 

Wysłany: 2009-06-04, 17:19   

Zestaw za 100zł kudasai 27----

ps. a bedą do tego jakieś paleczki i tacki

edit
ale serio paluchami bedziemy jeść ?
Ostatnio zmieniony przez Rafał 2009-06-05, 23:22, w całości zmieniany 2 razy  

kaŚka 

Wysłany: 2009-06-06, 11:30   

beda paleczki spokojnie , rozmawialam z milym panem z tego baru i poprosilam go o 8 zestawow paleczek i talerzyki jakies tez beda wiec spokojnie :]

Odpowiedz do tematu