|
Ostatnie zajecia |
| Autor |
Wiadomość |
kaŚka
Wiek: 24 Dołączyła: 20 Gru 2008 Posty: 34 Skąd: sosnowiec
|
Wysłany: 2009-06-03, 21:21
|
|
|
| mysle ze z zestawem i zmieszczeniem sie w kwocie podanej przez Rafala nie bedzie zadnych problemow, z tego co sie orientuje "duze" zestawy kosztuja kolo 60-70 zl a te bardziej "wymyslne" sa drozsze. Tylko jak sie na to zdecydujemy to chyba jednak z altusa bo kumpel z ktorym sie kontaktowalam oswiecil mnie ze w ofercie nie maja sushi z dostawa - w gre wchodzi taksa czyli jakas 4krotnosc wartosci sushi :P (trasa tychy-katowice) co sie nie opyla. Jesli sie kazdy zgadza na sushi to ja moge skoczyc przed zajeciami do altusa i kupic. Mozna faktycznie zrobic taka luzniejsza lekcje - kaligrafia, sushi tak jak Sonia napisala. Nie mowmy nic sensei`owi bedzie niespodzianka :D ;) :p |
|
|
|
 |
kaŚka
|
|
|
|
 |
Pitaa

|
Wysłany: 2009-06-04, 15:58
|
|
|
mnie jest ganz pomada, które sushi
przyniose zestaw do kali |
_________________ * Results may worry |
|
|
|
 |
seba
|
Wysłany: 2009-06-04, 16:27
|
|
|
yyy.... jestem jestem. No wiec jesli chodzi o mnie to jestem elastyczny ale jak by ktos chcial wiedziec co o wszystkim mysli seba to juz gadam: a więc zrzuta na sushi za stówke co by kazdy mogł sprobowac tego i owego. Co do samych zajęć to jedni jedzą ryby a drudzy maluja.... proste :D przede wszystkim chodzi o to, zeby senseiowi wybic z głowy jakies przepytywanie bo i po co jak kazdy z nas zdał :p, zeby lekcja byla luzna, no i jak bedzie ochota to pojscie gdzie kolwiek... chodzi o swoista, normalna integracje :D
Co do miejsca to wolałbym normalną knajpe a nie meliniarskie klimaty, także Kasia ja Cie prosze, nie zaden Rawa PUb, który mijasz po drodze z zajęć ;), bardziej juz własnie kredens... to bardziej pasuje, ale ja sie nie znam na katowickich knajpkach. Jak bedzie nam sie chcialo to sie cos wymysli, nikt nikogo nie zmusza. |
|
|
|
 |
Shonia
|
Wysłany: 2009-06-04, 17:00
|
|
|
Czyli tak: decyzja jak na razie padła na zestawie za 100 zł
Muszę się jeszcze skontaktować z P. Jerzym i będzie gitara - bo tak wszyscy (nasi drodzy członkowie grupy) zdeklarowali się wspomóc powyższy pomysł ;D
cool |
|
|
|
 |
Rafał
|
Wysłany: 2009-06-04, 17:19
|
|
|
Zestaw za 100zł kudasai
ps. a bedą do tego jakieś paleczki i tacki
edit
ale serio paluchami bedziemy jeść ? |
| Ostatnio zmieniony przez Rafał 2009-06-05, 23:22, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
kaŚka
|
Wysłany: 2009-06-06, 11:30
|
|
|
| beda paleczki spokojnie , rozmawialam z milym panem z tego baru i poprosilam go o 8 zestawow paleczek i talerzyki jakies tez beda wiec spokojnie :] |
|
|
|
 |
|
|